Donator veslanja

Spoštovani prijatelji veslanja

 

Namesto v državni proračun lahko letos 1% dohodnine, ki jo od Vas vzame država, namenite Veslaškemu klubu Dravske elektrarne Maribor in tako pripomorete k širitvi in podpori veslaškega športa. S tem ne boste prikrajšani niti za cent, le del denarja boste namesto v državni proračun namenili veslanju.

 

Vaša odločitev bo pripomogla, da bomo tudi v bodoče lahko veslačem ponudili boljše razmere ter vključili še več otrok in mladine. S tem jim bomo omogočili ukvarjanje z zdravim športom v prekrasnem naravnem okolju, ki krepi telo in duha ter navsezadnje omogoča tudi doseganje vrhunskih rezultatov. To pa je tudi največ, kar lahko storimo za naše otroke.

 

Hvala vsem, ki ste se že odločili in vsem, ki se boste odzvali in na ta način pomagati našemu klubu, ter nam s tem omogočili še boljše in kvalitetnejše izvajanje programov veslanja.


Najenostavnejši način je preko spletne povezave https://www.olympic.si/podarim/, kjer vnesete svoje podatke in davčno številko, kot prejemnika pa izberete Veslaški klub Dravske elektrarne Maribor.


Lahko pa izpolnjen in podpisan obrazec prinesite na veslaški klub ali ga pošljite na naslov:

 

Veslaški klub Dravske elektrarne Maribor

Pri Motelu 8

2354 Bresternica

 

Veslaški klub Dravske elektrarne Maribor